In ce cluburi te poti distra in Bucuresti

Dupa cum am aflat, Bucuresti este un ora plin de mall-uri, acestea gasindu-se inca de la intrarea in capitala si apoi in toate zonele importante ale orasului. Daca exista mall-uri, cu siguranta nu duce lipsa nici de barurui, cluburi si pub-uri care abia asteapta sa-si primeasca clientii pentru a le oferi tot ce au mai bune, bautura si muzica pentru toate gusturile si pentru toti posesorii de buzunare mai pline sau cu dimensiuni reduse.

In ceea ce priveste localurile de distractie pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare pentru sau pentru cei care sunt mai cumpatati, in Bucuresti exista o celebra berarie, numita Oktoberfest si care isi intampina clientii cu bere cat de multa pot bea si cat se poate de ieftina. Spre exemplu, poti bea un draft de 0,5 litri cu numai 4,5 lei.  Sau, daca esti cu  mai multi prieteni, metru de bere de 32 lei ar fi alegerea ideala. Vei avea parte de 8 halbe de bere. Un mod interesant de a fi servita berea este găleata de 10 litri.  Ai bere pentru toată noaptea și pentru toți prietenii.

Poate nu esti adeptul statului la masa si la discutii interminabile cu prietenii alaturi de o bere rece. Pentru cei care doresc sa danseze pe muzica sau sa-si asculte interpretii favoriti fara a umbla considerabil la banii din portofel, pot alege cateva cluburi mai mult decat ok, unde fitele nu sunt la ele acasa, dar distractia este. Cele mai celebre cluburi unde te poti distra cu bani putini sunt, dupa spusele multora, Kulturhaus si Club A.

Kulturhaus

Kulturhaus este un club in special pentru cei care asculta o muzica mai neconventionala precum hip-hop, dar si muzica rock sau alternative la acestea. Club A se incadreaza in aceeasi categorie, fiind un club care mai are si seri cu muzica moderna, dar si seri cu invitati din lumea cartilor sau a muzicii folk. E o combinatie foarte interesanta pentru cei care vor sa se distreze pe bani putini.

Exista un loc in Bucurestiul modern foarte vizitat de catre cei care doresc sa se distreze sau sa se relaxeze. Anume, Centru Vechi. Aici se gasesc cafenele pentru cei care doresc sa asculte muzica folk, barurui si berarii pentru cei care vor sa stea la vorba, dar si pub-uri pentru cei dornici de distractie pana dimineata.  Aici se vor gasi localuri realizate in stil modern sau in stilul clasic, conform zonei in care se afla.

Bineinteles, Bucurestiul este plin si de cluburi scumpe, zona Dorobanti fiind cunoscuta pentru faptul ca e frecventata de catre oamenii cu bani si tineri dornici de distractie si cheltuit bani fara a le sti numarul.

Club Fratelli

Club Fratelli Bucuresti

Unul din cele mai frumoase si vizitate, dar si scumpe, cluburi din Bucuresti este Fratteli. Aici vin cei mai in voga artisti, DJ care sa anime atmosfera si sa-i faca pe cei prezenti sa simta distractia la cel mai inalt nivel.

Asadar, indiferent daca esti adeptul  distractiilor pe bani putini sau pe bani cat mai multi, Bucuresti este orasul care ofera alternative pentru toate buzunarele si pentru toate varstele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s