Unde sa mergeti la cumparaturi in Bucuresti

Dupa ce am facut o selectie a locurile de odihna in Bucuresti si a celor mai bune restaurante unde este un adevarat rasfat sa mananci ori de cate ori ajungi prin capitala tarii, acum e momentul sa aducem la cunostinta si locurile unde, cei dornici de cumparaturi, isi pot satisface si aceasta pasiune.

In Bucuresti e clar ca nu se duce lipsa de zone vaste in care existenta magazinelor este asigurata. Indiferent ca vorbim de strazi pentru shopping sau de mall-uri, Bucurestiul este cu siguranta orasul in care marele branduri sunt prezente.

Baneasa

Baneasa Shopping City

Dupa cum am zis, Bucurestiul nu duce lipsa de mall-uri,  existand un numar mare de astfel de cladiri. Unul dintre mall-urile vedeta ale capitalei este Baneasa Shopping City. Dupa cum ii spune si denumirea, acest mall impresionant prin marime, isi are locatia in apropierea aeroportului Baneasa. Mai exact, Baneasa Shopping City se afla in sectorul 1 pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, perfect pentru persoanele care vin dinspre Ploiesti si care au posibilitatea de a da o fuga prin magazine.

Mult mai in centru se afla Bucuresti Mall. Fiind tot o cladire cu dimensiuni importante, aici se afla zeci de branduri importante, astfel ca, cei care au facut o pasiune din a-si cumpara imbracaminte, incaltaminte sau accesorii de la branduri cu renume mondial, Bucuresti Mall este solutia ideala.

Afi Palace Cotroceni Center

Mall Afi Palace Coptrocei

Afi Palace Cotroceni este un alt mall din Bucuresti. Cladirea ce gazduieste zecile de magazine este realizata dupa o arhitectura futurista, intrarea in mall facandu-se printr-o sfera. Daca vii in Bucuresti pentru a fi impresionat de designul exterior a unei cladiri, Afi Palace Cotroceni sigur iti va satisface aceasta dorinta. Acest mall dispune si de cinema, precum si celelalte mall-uri notate anterior.

Liberty Center Mall este un alt loc in care turistii se pot relaxa printr-o runda de vizitat magazine si cumparat cele necesare. Pentru ca Liberty Center Mall nu se bucura de acelasi mare succes ca celelalte malluri amintite, este un loc foarte bun pentru cei care doresc sa-si faca cumparaturile dintr-un centru comercial in care aglomeratia nu prea exista, in schimb, brandurile cu renume nu lipsesc nici aici.

Totusi, poate nu toti cei care ajung in Bucuresti isi doresc sa faca cumparaturile in zone comerciale moderne, in care aglomeratia aproape ca nu lipseste. Multi poate au citit povestile despre “Micul Paris” si-s doresc sa simta acea perioada desi se afla in 2013. Pentru acei care doresc sa simta spiritul cumparaturilor de altadata, Calea Victoriei este zona ideala pentru asemenea persoane. Desi nu sunt cladiri imense in care sa se adaposteasca zeci de magazine, totusi, sunt multe cladiri in care se gasesc cele mai renumite branduri. Astfel ca, desi e o zona clasica, brandurile moderne nu lipsesc.

De asemenea, astfel de strazi de cumparaturi se mai gasesc si in cele mai mari piete din capitala, Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Romana. In aceste zone cei care le viziteaza la pas se pot bucura de vitrine frumos ornamentate, descoperind din nou placerea de a vedea ceva minunat prin geamul unui magazin.

Asadar, indiferent daca esti de moda veche sau mergi pe stilul modern, locuri in care sa te bucuri de o serie de cumparaturi sunt destule. Vorba romanului, bani sa fie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s