Unde sa te cazezi in Bucuresti

Cazarea in capitala Romaniei nu ar trebui sa fie o problema pentru nici un turist, fie ca vorbim de un turist venit din strainatate, fie ca vorbim de romanii care doresc sa-si viziteze  capitala tarii. In Bucuresti gasim atat hoteluri de 5 stele, cat si pensiuni si vile pentru cazarea turistilor mai putin pretentiosi.

Astfel, in Bucuresti gasim hoteluri de lux precum Grand Hotel Continental, un  hotel de 5 stele, care se gaseste pe Calea Victoriei,  fiind parte a unei cladiri istorice cu mare importanta. Pretul unei camere in acest hotel porneste de la 160 euro si se duce pana la  450 euro pentru apartamentele luxoase.

Grand Continental Hotel Bucuresti

Grand Continental Hotel Bucuresti

Hotel Crowne Plaza este un alt hotel de 5 stele, in care luxul se intalneste in orice camera si apartament din cladire. Cazarea intr-un astfel de hotel este o adevarata experienta, de ea se bucura in special oficialitati si vede mari ale lumii.

Howard Johnson Bucuresti

Howard Johnson Bucuresti

Daca doresti sa te cazezi intr-un hotel modern si sa ai o priveliste asupra intregului oras, Hotel Howard Johnson este alegerea perfecta. Hotelul este situat intr-o cladire noua, foarte inalta, cladire ce se afla pe Calea Dorobantilor, aproape de cele mai interesante locuri de distractie pentru tineri.

Hotel Prince Park Residence este un hotel de 4 stele, dar care ofera toate facilitatile unui hotel de 5 stele. Hotelul este situat foarte aproape de Piata Unirii, avand priveliste spre Dealul Mitropoliei. O camera in dubla in acest hotel costa 340 lei pentru o noapte, hotelul fiind foarte apreciat in special de turistii straini.

Prince Park Residence Hotel

Prince Park Residence

Daca doresti sa stai la un hotel select, cu o pozitionare perecta, pe Calea Victoriei, Hotel Ramada Majestic este hotelul potrivit. Este un hotel de 4 stele si bucura clientii de toate facilitatile unui hotel de lux.

Hotel Crystal Palace este locul de cazare a oamenilor de afaceri. Este un hotel de 4 stele, modern, aflat intr-o cladire noua, construita foarte aproape de Aeroportul Baneasa, motiv pentru care oamenii de afaceri aleg sa se cazeze in acest hotel, dar si sa stabileasca intalnirile de afaceri pentru care ajung in Bucuresti.

In Bucuresti exista si hoteluri pentru turistii care doresc sa poposeasca mai mult in capitala Romaniei, dar care nu doresc sa dea o avere pe cazare. Printre hotelurile de 3 stele care ofera facilitati si servicii foarte bune se afla Hotelul Ambasador. Hotelul este situat intr-o zona foarte bune, pe Bulevardul Magheru, indeajuns de aproape de Gara de Nord, dar si de Aeroportul Otopeni.

Pentru cei care doresc sa se cazeze in centrul istoric al Capitalei, Hotelul Rembrandt este alegerea potrivita. Se afla pe strada Smardan, la distante relativ egale de cele mai importante obiective turistice ale capitalei.

Daca esti adeptul unei cazari la o pensiune sau vila, pentru a evita aglomeratia din hoteluri, Bucurestiul dispune si de astfel de optiuni la preturi mai mult decat avantajoase. Una dintre aceste pensiuni foarte apreciata de catre turisti este Casa Verde. Un loc impanzat de plante, copaci si natura in adevaratul sens al cuvantului. Si nu veti plati decat 100 lei pentru o noapte.

Asadar, daca vrei sa fii turist in Bucuresti, acum ai si cateva optiuni de cazare pe placul tau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s